Servicii de recrutare din domeniul medical Gestionarea forței de muncă


Externalizarea procesului de recrutare

Externalizarea procesului de recrutare este un serviciu la care companiile din industria sănătății pot apela în vederea recrutării talentelor, rapid şi eficient. VPL Healthcare poate prelua întreg procesul de recrutare și gestionare a resurselor umane, ajutând astfel companiile să economisească resurse și să obțină rezultatele dorite, în cel mai scurt timp.
Echipa noastră este specializată în recrutare de personal, fiind formată din profesioniști în domeniu, care au acumulat o experiență vastă de-a lungul carierei lor. Garantăm că prin utilizarea cunoștințele și a expertizei consultanților VPL Healthcare, vom adopta soluția perfectă pentru compania dumneavoastră.


Beneficii ale externalizării procesului de recrutare

Externalizarea procesului de recrutare către VPL Healthcare poate fi rezumată în trei cuvinte: viteză, servicii şi economii.

Viteză

Știm cu toții cât de important este ca orice tip serviciu să fie oferit într-un timp cât mai scurt și la o calitate superioară, în zilele noastre. Capacitatea noastră  de recrutare rapidă, ținând seama de cerințele clienților noștri, ne diferențiază și garantează succesul VPL Healthcare. Sistemele și procesele noastre de recrutare evoluează continuu, pentru a ne adapta în permanență cerințelor pieței. Suntem dispuși să utilizăm know how-ul pe care îl deținem pentru a ajuta companiile de top din industria sănătății în identificarea profesioniștilor de care au nevoie, exact atunci când au nevoie.

Servicii

Mizăm pe calitatea serviciilor pe care le punem la dispoziția clienților noștri și pe încrederea obținută din partea lor. Intotdeauna ținem cont de toți aplicanții de pe site-ul nostru de recrutare și ne ocupăm îndeaproape de necesitățile fiecăruia. Reușim să gestionăm aşteptările tuturor utilizatorilor serviciilor noastre.

Economie

Eficacitatea echipei noastre în ceea ce privește recrutarea personalului în domeniul sănătății conduce la reducerea considerabilă a costurilor pe care le-ați fi suportat dacă ați fi ales să vă ocupați personal de întreg procesul de recrutare.

Contact

Pentru a beneficia de serviciile noastre sau pentru a solicita mai multe informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Unul dintre consultanții VPL Healthcare vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră.Nume*
Denumirea job-ului
Organizația*
Email*
Telefon*
Comentarii
Submit